C. Steenvoorden BV

C. Steenvoorden B.V. streeft er al meer dan 50 jaar naar om het hele jaar door bloembollen en knollen van topkwaliteit wereldwijd te leveren aan professionele bloemtelers, importeurs, groothandelaren en bloemfestivals. Onze belangrijkste producten zijn lelies, gladiolen, tulpen en irissen, maar we kunnen ook elke andere willekeurige bloembol leveren.

C. Steenvoorden B.V. beschikt over testkassen met een oppervlak van 5.000 m2 voor kwaliteitscontroles en -onderzoek, high-tech verwerkingsprocessen en opslagfaciliteiten, een moderne volautomatische verpakkingslijn voor lelies alsmede alle benodigde uitrustingen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.


Op onze onlangs vernieuwde website www.steenvoorden.nl vindt u een groot aanbod aan variëteiten en technische teelt-instructies. Voor belangrijk nieuws en events kunt u ons volgen op Facebook C.SteenvoordenBV.

Ons verkoopteam helpt u graag bij al uw vragen en verzoeken. U bent altijd welkom om langs te komen op ons kantoor en in onze kassen, dit kan bijvoorbeeld tijdens onze jaarlijkse Dutch Lily Days, de Nederlandse leliedagen.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

csC. Steenvoorden BV
Veenenburgerlaan 63 • 2182 DB Hillegom
T +31 (0)252 520350 • F +31 (0)252 523430
E info@steenvoorden.nlwww.steenvoorden.nl

Inschrijven