Coronavirus zet streep door Dutch Lily Days 2020

De organisatie van de Dutch Lily Days heeft besloten om vanwege het risico en de impact van het coronavirus het evenement af te gelasten. Het event zou plaatsvinden van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juni. Tijdens de Dutch Lily Days zetten Nederlandse lelieveredelaars en -exporteurs hun deuren open voor een groot aantal bezoekers uit binnen- en buitenland. Het evenement, dat dit jaar zijn tienjarig jubileum zou vieren, wordt verplaatst naar 2021.

Met het oog op de recente maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, acht de organisatie het verstandig om het evenement af te gelasten. De deelnemende bedrijven willen de gezondheid en veiligheid van de bezoekers en van hun medewerkers niet onnodig in gevaar brengen. De organisatie laat weten deze beslissing te betreuren, maar dat de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen vanzelfsprekend bovenaan staan.

Veertien deelnemers
De veertien deelnemers die de tiende editie van de Dutch Lily Days uitstellen naar 2021 zijn P. Aker, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies, Lily Company, Mak Breeding, Onings Holland, C. Steenvoorden, GAV’s Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal Van Zanten.

Inschrijven