Onings Holland Flowerbulbs

Een bezoek aan de testkas van Onings is een ware “lelie experience”. Hier vindt u het grootste lelie assortiment ter wereld in bloei, deels samengesteld in samenwerking met verschillende veredelaars en kwekersgroepen, en conform strenge kwaliteitseisen volgens de regelementen van de diverse landen.

Bekijk en vergelijk 600+ soorten en 4.000+ partijen met elkaar. Maak gebruik van uw smartphone voor meer informatie over alle soorten en natuurlijk voor het maken van unieke foto’s. Ervaar de veelzijdigheid van de lelie dankzij alle speciaal ontworpen vazen en arrangementen. Op het terras hebt u de gelegenheid om rustig na te praten en bij te komen van alle prachtige lelies onder het genot van een hapje en een drankje. En u kunt op een speciale manier laten weten welke soorten u het mooiste vindt!


Onings zet zich ook in voor de bekendheid van de lelie onder consumenten. Daarom organiseert Onings het weekend na de Dutch Lily Days speciale consumentendagen waarbij u zelfs langs de lelies kunt fietsen!

Kan je niet wachten op de Dutch Lily Days, wil je nog een keer de kas van Onings bezoeken of heb je de afgelopen Dutch Lily Days gemist? Loop virtueel langs de lelieproeven via een 360 graden tour op de website van Onings; www.onings.com

Proefkas

P.F. Onings BV
Nieuwe Tuinen 1 • 2675 SE Honselersdijk
T +31 (0)174 282230 • F +31 (0)174 248351
E info@onings.comwww.onings.com

Inschrijven