Vletter & Den Haan

Vletter & Den Haan is wereldwijd marktleider op het gebied van lelieveredeling. Een breed assortiment aan varieteiten is beschikbaar in de Oriental, Longiflorum, OT, LO, en LA divisies. Waaronder ook dubbelbloemige lelies.
De belangrijkste activi-teiten van Vletter & Den Haan bestaan uit de vermeerdering, selectie en veredeling van lelies en de vermeerdering en verkoop van leliebollen. Op het gebied van de lelieveredeling staat absolute kwaliteit bij Vletter & Den Haan voorop. Het assortiment breidt zich dan ook gestaag uit.


Vletter & Den Haan maakt gebruik van de nieuwste technieken op veredelings- en bio-technologisch gebied. Het bedrijf zoekt bij de veredeling van lelies niet alleen naar nieuwe vormen en kleuren, maar heeft ook veel aandacht voor ziekteresistentie en houdbaarheid. Het hele proces van veredeling, afbroei, groei en bloei wordt uitgebreid getest in het eigen laboratorium en in de eigen kassen. Daarnaast worden de lelierassen ook getest bij bloembollenproductiebedrijven en bloemkwekerijen. Dit gebeurt in Nederland, maar ook in Italië, Frankrijk, Japan en de USA. Tijdens de komende editie van de Dutch Lily Days worden de nieuwste rassen in onze showkas tentoongesteld.


vletterdenhaanGebr. Vletter & Den Haan
Oegstgeesterweg 202 A • 2231 BD Rijnsburg
T +31 (0)71 4081471
E info@vletterdenhaan.nlwww.vletterdenhaan.nl

Inschrijven