Dutch Lily Days: uniek overzicht van ontwikkelingen in lelieland

Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni 2023 zetten de 14 deelnemers aan de Dutch Lily Days hun deuren open. Naar verwachting zullen weer duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland deze leliedagen bezoeken. Het is immers een unieke gelegenheid om in een paar dagen tijd een compleet beeld te krijgen van de actuele ontwikkelingen in lelieland en de belangrijkste spelers te ontmoeten. De opening van de Dutch Lily Days 2023 vindt plaats op 6 juni bij Royal Van Zanten.

Bezoekers van de Dutch Lily Days krijgen in juni een mooi overzicht aangeboden van wat Nederlandse lelieveredelaars en -exporteurs te bieden hebben. Aan de inmiddels elfde editie van dit kleurrijke event doen dit jaar 14 bedrijven mee. Zij nodigen belangstellenden uit om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de lelieteelt. En net als voorgaande jaren zullen de Dutch Lily Days ook weer het decor zijn voor de introductie van innovaties. Kortom, een boeiend evenement en een absolute must voor iedereen die bij de lelieteelt betrokken is.

Deelnemers
Met 14 deelnemers schetsen de Dutch Lily Days een representatief beeld van de sector. Bezoekers zijn dit jaar welkom bij P. Aker, Boots Flowerbulbs, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies Holland, Lily Company, Onings Holland Flowerbulbs, C. Steenvoorden, GAV Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal Van Zanten Flowerbulbs.

 

Inschrijven