Dutch Lily Days viert 10e editie in 2022

Van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni 2022 zetten de 13 deelnemers aan de Dutch Lily Days hun deuren open. Het evenement wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en dat was aanleiding om het logo en de uitstraling van de internationale lelie-vierdaagse een nieuwe, frisse look te geven. Door Covid-19 vindt de 10e editie van de Dutch Lily Days plaats in 2022. De Dutch Lily Days trekken jaarlijks duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland en het event mag zich verheugen in een groeiende belangstelling.

Bezoekers uit binnen- en buitenland krijgen tijdens de Dutch Lily Days een mooi overzicht aangeboden van wat Nederlandse lelieveredelaars en -exporteurs te bieden hebben. Aan de tiende editie van dit kleurrijke event doen in 2022 maar liefst 13 bedrijven mee. Zij nodigen belangstellenden uit om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de lelieteelt. En net als voorgaande jaren zullen de Dutch Lily Days ook weer het decor zijn voor de introductie van innovaties. Kortom, een boeiend evenement en een absolute must voor iedereen die bij de lelieteelt betrokken is.

Deelnemers

Dertien deelnemers in het land trappen gelijktijdig af voor hun deelname aan de Dutch Lily Days. De Dutch Lily Days vinden in 2022 in hybride vorm plaats waarbij de dagen zowel een digitale als fysieke invulling krijgen. De exacte invulling is afhankelijk is van de op dat moment in Nederland geldende maatregelen rondom Covid-19. Het evenement voor vakgenoten wordt gehouden bij P. Aker, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies, Lily Company, Onings Holland, C. Steenvoorden, GAV’s Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal van Zanten. Meer informatie is te vinden op www.dutchlilydays.com

Inschrijven