Startsein 10e Dutch Lily Days op 7 juni

De eerste vier edities van de Dutch Lily Days vonden plaats in mei. In 2015 is ervoor gekozen om de leliedagen te verplaatsen naar juni, kort voor de Flower Trials. Een succesformule, zo is gebleken. De Dutch Lily Days worden dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en zien de bezoekersaantallen, zowel uit binnen- als buitenland, nog ieder jaar groeien. Na een Corona-pauze van twee jaar zijn de deelnemers blij om dit jaar hun deuren weer open te kunnen stellen.

De opening van de tiende editie wordt dit jaar georganiseerd door en bij VWS Flowerbulbs voor media, gasten en vakgenoten. Deze Dutch Lily Days-deelnemer viert in 2022 met trots hun 50-jarig jubileum. Op dinsdagochtend 7 juni vindt de opening van de Dutch Lily Days plaats met onder andere de doop van een veelbelovende, nieuwe lelie.

Innovatie en nieuwkomers

De prachtige witte OT wordt gedoopt door TikTok-ster Xiaoxue. Een duidelijkere verwijzing naar de vernieuwing en innovatie in de leliemarkt kan niet gemaakt worden. Daarnaast wordt het startsein van de 10e Dutch Lily Days op 7 juni bij VWS in Broek op Langedijk opgeluisterd door Linda Meester. Dit Noord-Hollandse zangtalent laat ervaren dat men, zowel in entertainment als in het lelievak, in een tijd van gevestigde namen ook oog moet houden voor kansrijke nieuwkomers.

Naast diverse andere festiviteiten, wordt met de doop op 7 juni het startsignaal gegeven voor het evenement. “In de afgelopen jaren zijn we doorgegaan met innoveren. We zijn erg enthousiast om deze ontwikkelingen met het collectief van deelnemende bedrijven te kunnen delen tijdens de Dutch Lily Days. Juist door de sterke punten van elkaar te belichten, maken we een stevige vuist in de internationale handel”, aldus VWS Flowerbulbs.

Deelnemers

Dertien deelnemers in het land trappen gelijktijdig af voor hun deelname aan de Dutch Lily Days. Het evenement voor vakgenoten wordt gehouden bij P. Aker, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies, Lily Company, Onings Holland, C. Steenvoorden, GAV’s Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal Van Zanten.

Inschrijven