Tiende editie Dutch Lily Days alsnog verplaatst naar 2022

Met de eindstreep van de Corona-maatregelen in het vooruitzicht, heeft de organisatie van de Dutch Lily Days alsnog besloten hun tiende editie te verplaatsen naar 2022. De veertien deelnemende leliebollenexporteurs en -veredelaars bedrijven aan de Dutch Lily Days kiezen hiervoor naar aanleiding van onder andere de internationale reisbeperkingen en andere nog geldende maatregelen. 

De Dutch Lily Days trekken jaarlijks velen bezoekers uit binnen- en buitenland en het event mag zich verheugen in een groeiende belangstelling. Bezoekers uit binnen- en buitenland krijgen tijdens de Dutch Lily Days een mooi overzicht aangeboden van wat Nederlandse lelieveredelaars en -exporteurs te bieden hebben. Natuurlijk wordt ook in 2021 door alle bedrijven onverminderd hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling en beschikbaarheid van het assortiment.

Trends en ontwikkelingen
Belangstellenden worden voor juni 2022 van harte uitgenodigd om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de lelieteelt. En net als voorgaande jaren zullen de Dutch Lily Days ook weer het decor zijn voor de introductie van innovaties. Kortom, een boeiend evenement en een absolute must voor iedereen die bij de lelieteelt betrokken is. Uiteraard zijn de voorbereidingen voor deze bijzondere editie op de achtergrond al in volle gang.

Terugblik
De invulling van de Dutch Lily Days dit jaar is ook bijzonder. Door de deelnemers is gekozen voor een terugblik op de afgelopen jaren die via nieuwsbrief en social media wordt verspreid. Deze terugblik geeft een impressie van P. Aker, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies, Lily Company, Mak Breeding, Onings Holland, C. Steenvoorden, GAV’s Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal van Zanten.

Meer informatie is te vinden op www.dutchlilydays.com

Inschrijven