De lelie staat weer vier dagen lang op het podium!

Vier dagen lang staat de lelie weer in het middelpunt van de belangstelling. Ook in 2019 krijgt de tweede bolbloem van Nederland weer haar eigen podium: de Dutch Lily Days. Een podium dat elk jaar aan populariteit wint. Niet toevallig staan de Dutch Lily Days elk jaar al vroeg vast in de agenda van bollenkwekers, broeiers en handelaren uit binnen- en buitenland. De data in 2019: van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni, verdeeld over 14 deelnemende bedrijven.

In trek was de lelie altijd al. Maar de Dutch Lily Days hebben de bloem weer actueel gemaakt. Op alle fronten versnelt de ontwikkeling. Lelieveredelaars hebben grote stappen gezet in de verdere perfectionering van het assortiment. Het handelsassortiment krijgt continu updates met veelbelovende noviteiten. Potlelies en dubbelbloemige snijlelies creëren weer nieuwe marktsegmenten. Aan het eind van de keten haken bloemisten en consumenten enthousiast in.

Daarmee zijn de Dutch Lily Days weer een ideaal ijkpunt voor de stand van zaken. Een moment om te kijken en het assortiment samen te stellen. Maar ook om trends te bespreken, marktkansen in kaart te brengen en vooral elkaar te ontmoeten. Bent u erbij, in de week die traditioneel voorafgaat aan de Flower Trials? Tot kijk tijdens de negende Dutch Lily Days!

Inschrijven