Boots Flowerbulbs

De liefde voor bloembollen zit in het DNA van de familie Boots. Het is de 4e generatie die momenteel het exportbedrijf leidt. De kwaliteit van ons product is onze hoogste prioriteit om onze klanten wereldwijd te leveren. De hoge kwaliteit begint bij het regelmatig bezoeken van onze leveranciers en de velden van de bloembollenteelt. Nadat de bloembollen zijn geoogst, worden deze gecontroleerd bij aankomst in ons magazijn en wordt de temperatuur regelmatig gecontroleerd in onze koelruimtes.


Onze andere kijk op het prepareren van leliebollen, onderscheidt ons van andere exportbedrijven en verbetert het resultaat bij onze klanten. Gedurende het jaar hebben wij verschillende kwaliteitscontroles in onze proefkas en voor verzending naar de klant. Door het bezoeken van veredelingsbedrijven proberen wij het assortiment voor onze klanten te verbeteren met proefkratten van nieuwe soorten. Het nauwe contact met klanten helpt ons om hen te voorzien van een passend assortiment van soorten en teeltadvies.

Kwaliteit moet een gemeenschappelijk doel zijn tussen Boots Flowerbulbs en klanten. “Boost je bloembollen met Boots en word lid van onze familie”.

Boots Flowerbulbs
Elbaweg 21 • 1607 MN Hem
T +31 (0)228-542 833
E info@bootsflowerbulbs.comwww.bootsflowerbulbs.com

Inschrijven