GAV Lilies

Onze focus als veredelaar en leliebollenteler uit zich in drie typen waarbinnen continu innovatieve iteraties plaatsvinden. Bestaande uit Oriental Snij Lelies, Oriental Pot Lelies, Aziaat Pot Lelies. Essentiële criteria in ons selectieproces; stuifmeelvrij, opwaartse tros, rijkbloeiend ook in de kleinere maten, hufterproof in de verwerking en dit alles met een mooie bloem. Wij nodigen u van harte uit op onze DLD locatie om naast de commerciële rassen ook de nieuwste selecties te ervaren, tot dan!


Oriental Snij Lelies “The Young Ones”
Deze kenmerken zich door een compacte opwaartse tros, gecombineerd met rijkbloeiendheid. Dit maakt ze geschikt voor elke afzetmarkt en met name voor de retail. Naast ons al bekende commerciële Pollen Free ras “Best Regards“, breiden we uit met een nieuwe serie stuifmeelvrije rassen. Deze hebben niet alleen het voordeel dat ze niet afgeven, ze zijn ook minder penetrant van geur. Ook is er een retail lijn in wit, lichtroze en donkerroze met een zeer korte trekduur en lage teelt temperaturen in de winterperiode, ideaal voor het minimaliseren van stookkosten.

Oriental Pot Lelies “The Romantic Series”
Deze Romance serie is compact en robuust, met een korte trekduur. Nieuwe introducties zijn grootbloemig in alle kleuren met de nadruk op rode variaties. De houdbaarheid is sterk verbeterd ten opzichte van de huidige standaard en biedt een uitstekende uitbloei.

Aziaat Pot Lelies “The Joy Series”
Ook deze serie is kleurrijk en bestaat verder uit robuuste, medium lange rassen.

gavGA Verdegaal en ZN Export BV
Nieuwe Tuinen 1 • 2675 SE Honselersdijk
T +31 (0)252 372267 • F +31 (0)252 377320
E info@verdegaal.nlwww.verdegaal.nl

Inschrijven