VWS Export – Import of Flowerbulbs

Leveren van topkwaliteit leliebollen, daar staat VWS Flowerbulbs om bekend!

Dit doen we met passie voor het bloembollenvak. VWS staat altijd voor je klaar en je kunt rekenen op een snelle en professionele interactie. Ons team van trouwe en gedreven medewerkers zet zich iedere dag in om de beste kwaliteit te garanderen. We staan nooit stil en we ondernemen voortdurend nieuwe stappen. Zo blijft VWS groeien en bloeien!

De inzet van technische innovaties zorgt ervoor dat de werkprocessen nog efficiënter verlopen. Groene investeringen, zoals de indrukwekkende hoeveelheid aan zonnepanelen, maken VWS klaar voor de toekomst!


VWS biedt je een topassortiment lelies dat goed aansluit op de vele verschillende markten die de wereld telt. Tal van deze soorten worden exclusief door VWS verhandeld. Deze exclusieve soorten zijn dan ook louter in onze kas te zien. Jaarlijks stellen we ons sortiment samen met de allerbeste kwekers. Naast de fraaie exclusieve lelies, behoort iedere denkbare lelievariëteit tot ons brede aanbod.

Buiten de goede en vaak jarenlange samenwerking met de kwekers, onderhouden we ook met onze klanten langdurige en uitstekende relaties. We denken mee met de klanten over de keuze van hun sortiment en we weten welke soorten het beste passen bij de klant. We stellen ons graag op als sparring partner.

De wederkerigheid en uitwisseling van informatie, waarbij je kunt denken aan de resultaten van de door de klanten geteste nieuwe soorten, zijn voor VWS van onschatbare waarde.  Alle leliesoorten, de exclusieve, nieuwe of al jaren beproefde, kun je vinden in onze kas tijdens de Dutch Lily Days van 4 tot en met 7 juni 2024. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en te bespreken wat VWS voor jou kan betekenen

VWS_LOGO_lagen_outlined3
Westelijke Randweg 3 • 1721 CH Broek op Langedijk
T +31 (0)226 331050
E sales@vws-flowerbulbs.nl www.vws-flowerbulbs.nl

Inschrijven