Dutch Lily Days viert eerste lustrum!

Zou het niet logischer zijn als ieder zijn eigen open dagen in één en dezelfde week zou organiseren? Zodat bezoekers zich gemakkelijker kunnen oriënteren op alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de lelie? In 2011begon het als een eerste voorzichtig experiment. Lelieveredelaars en exporteurs, actief in de leliehandel, staken de koppen bij elkaar. En nu, aan de vooravond van de vijfde editie van de Dutch Lily Days, mag zonder overdrijving worden gesteld dat het een traditie is.

Op vier achtereenvolgende dagen is het de top van de Nederlandse lelieteelt te bewonderen. Met zestien bedrijven kennen de Dutch Lily Days inmiddels een vaste kern van deelnemers. Vakgenoten uit binnen- en vooral buitenland rekenen er al op. Dat maakt de Dutch Lily Days tot een bijzonder initiatief. Een initiatief dat elk jaar weer verder groeit.

Nu ook Orientals in bloei
Ook in 2015 kunnen bezoekers rekenen op de vertrouwde formule. Met één verschil: de datum van de Dutch Lily Days verschuift iets. Daardoor kunnen bezoekers ook kennismaken met de actuele trends in Orientals, een leliegroep die later in bloei komt. Met die verandering mag het beeld dat bezoekers krijgen tijdens de vier dagen Dutch Lily Days écht compleet worden genoemd. Bovendien vinden een week later de Flower Trials plaats. De twee sierteeltevents sluiten daardoor optimaal op elkaar aan.

Van 2 tot en met 5 juni
Dat maakt het perspectief van de Dutch Lily Days in 2015 nóg aantrekkelijker. Van 2 tot en met 5 juni bent u welkom. Want ook dit jaar beloven we u weer een schitterende, bloeiende lelieweek.

Inschrijven