Dutch Lily Days: wegens gróót succes geprolongeerd!

Dutch Lily Days: wegens gróót succes geprolongeerd!

De internationale sierteelt kijkt er al naar uit. In agenda’s heeft het evenement al een vaste plaats. En telers, exporteurs en handelaren rekenen weer op een vierdaagse vol inspiratie. De vierde Dutch Lily Days komen eraan! Van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 mei is Nederland weer even Lelieland. Op zestien plaatsen staan deuren gastvrij open voor een (hernieuwde) kennismaking met de actuele stand.

Het is niet overdreven om te stellen dat de Dutch Lily Days de etalage zijn van de mondiale lelieteelt. De lelie behoort tot de belangrijkste sierteeltgewassen van Nederland. Met veel innovatieve bedrijven in de sector verandert het assortiment continu. Daarom zijn de Dutch Lily Days een goed ijkmoment. Welke nieuwe, veelbelovende introducties en soortkruisingen staan er op stapel? En hoe verhouden die zich tot de bestaande rassen in het assortiment? De toekomst van het lelieassortiment krijgt in deze dagen vorm.

Veel nieuwe gezichten 
Het belang van een vierdaags trefpunt wordt steeds groter. Vorig jaar, bij de derde editie, steeg het aantal bezoekers verder. Veel nieuwe gezichten waren erbij. Belangstellenden uit steeds meer landen stemden hun agenda’s af op een bezoek aan de Dutch Lily Days. Niet alleen om hun eigen leverancier te bezoeken, maar ook om hun licht op te steken bij andere bedrijven. Om te kijken, maar ook om hun netwerk te verbreden.

U bent van harte welkom! 
Die kans krijgt u ook weer in 2014. De Dutch Lily Days bewijzen eens te meer dat de eeuwenoude lelie tegenwoordig nog springlevend is. En dat zestien actieve bedrijven er alles aan doen om de belangstelling van de consument groot te houden. Die passie voor de lelie deelt iedereen tijdens de Dutch Lily Days. Daarom heten we iedereen die betrokken is bij de teelt of bij de handel weer van harte welkom!

Inschrijven